Levi fašisti

Bral sem članek v reviji Mladina, o tem, da Mladen Dolar navezuje znanost medicine na znanost nečesa, čemur naj bi se pravilo ideologija. A ideologija več ne obstaja, ne takšna in ne drugačna, hvala Bogu, miselni svet ideologij se je razpustil. Tega ni več. Človek novega časa enostavno ni več sposoben misliti ideologijo, niti lastne. Ker je plafon bil prebit in je šlo zdaj že zdavnaj vse čez rob. Če mislimo, da se bo zgodila apokalipsa ali epidemija ali karkoli družbenega, do tega ne bo več prišlo.

Svet je postal celovitejši in se je pomladil. Misel mladih je postala nekaj drugega kot pa misel. Je postala lastnost in lastnost. Torej je nemogoče pričakovati misel, ki bi nadaljevala potek lastnosti. Nemogoče je. Prelilo se je čez.

Pri nas je situacija glede neke namišljene bolezni pač taka kot je, a vlada, leva vlada, ki ji preceduje Janez, ni nič drugačna od npr. nizosemske ali švedske ali švičarske … Enostavno je jasno, da sploh že zdavnaj ne gre za nič v zvezi z nekimi namišljenimi ideologijami ali boleznimi ali nacionalizmi, to je zdaj postala vse samo smet za na odpad.

Novi človek je lačen in reven in brez čevljev in zelo inteligenten in ga nič ne zanima več, kaj počnejo stariki z zastarelimi mislimi.

Novega človeka zanima samo življenje, a to ni filozofska paradigma, temveč stanje zavesti, ki je šlo preko vseh možnosti in sposobnosti subjekta.

Levi fašisti v obliki mračnjakov, ki jih je opisoval atentirani, torej tisti, ki so se prelevili samo v zunanji barvi, tu več enostavno ne zmorejo več zadržati svoje moči zoper mladost Ljudi.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !